Gebreide sjaal Christel Seyfarth

Gebreide sjaal van ontwerpster Christel Seyfarth

Dat de Deense Christel Seyfarth haar inspiratie uit de natuur haalt is duidelijk te zien in haar ontwerpen. Wonend tussen de Waddenzee en de Noordzee wordt ze omringd door de kleuren van water, zand en duinen en wilde bloemen.
Haar ontwerpen zijn veelkleurig en voor de handgebreide sjaals ben je al snel met 8 verschillende kleuren bezig. Het breien gebeurt met 2 draden tegelijk. Hierdoor wordt de sjaal extra warm.

Voor het maken van deze handgebreid sjaal moet je tijd nemen. Het begin gaat snel, maar naar mate je bij het bredere deel van de sjaal komt doe je wel even over een pen! Het is echter de moeite wel waard. Het eindresultaat is prachtig! Ik vond het een heerlijk project om mee bezig te zijn. Het is echt een supergave sjaal geworden en ik heb nu alweer zin om er nog een te maken… Misschien de zomerse roze Masai, of de Summer Meadow in het blauw/groen of toch de Big Poppy omdat ik zo van klaprozen hou… 😉

Wil je ook zo’n mooie handgebreide sjaal van Christel Seyfarth, maar zie je geen kans om dit zelf te zoen? Ik wil dit met plezier voor je doen.

Kies een van de ontwerpen van haar uit. Dit kan bijvoorbeeld online bij Finlandia Import Of kijk online op Crystel Seyfarth en vind een winkel bij jou in de buurt.

De handgebreide sjaal van Christel Seyfarth, het materiaal inclusief het maken komt op € 475,00